Kontakt
Stockholm

Vi är en affärsjuridisk byrå i Stockholm

En affärsjuridisk byrå eller affärsjurist kan i många fall hjälpa till i affärsjuridiska frågor inom ett antal olika områden. Hos Jansson & Norin, en del av Fondia, har vi särskilt fokus på kommersiella avtal, bolagsrätt, IT & immaterialrätt och tvister.

Affärsjurist i Stockholm

Jansson & Norin är inte som andra byråer. Vi är en affärsjuridisk byrå som drivs av och för entreprenörer – och vi älskar att engagera oss i våra kunders projekt. Sedan januari 2018 ingår vi i Fondia, Nordens största affärsjuristbyrå med verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum.

Om du har en frågeställning som tangerar något av de område vi arbetar med eller inte ryms inom det vi fokuserar på så har vi ett nätverk av affärsjurister vi litar på som kan hjälpa dig framåt.

Bland våra kunder stöter vi ofta på behovet av löpande affärsjuridisk rådgivning inom olika områden men utan att det sker i den utsträckning att det är lönt att ha en bolagsjurist anställd. För att möta detta behov erbjuder vi en fastprislösning där vi med hjälp av vår samarbetspartner Precisely kan agera som er in-house bolagsjurist – din affärsjurist i Stockholm.

Låter det intressant? Kontakta oss nedan så tar vi en diskussion om hur vi kan ta det vidare.

 

Jansson & Norin AB – Org. nr: 556867-8485 – Styrelsens säte: Göteborg1 Vem är du?
2 Hur kan vi hjälpa dig?