Flaggan är bytt. Visitkorten på plats. Och snart landar vår nya sajt. Nu är det dags för Jansson & Norin att fullt ut ta steget in i Fondia.

 

DSC02056

Du har nog redan nåtts av den sjukt trevliga nyheten att Jansson & Norin blev en del av ett större sammanhang i början av året då vi förvärvades av Fondia. Sedan dess har vi arbetat hårt med förberedelserna inför den lite mer formella sammanslagningen.

Nu börjar vi bli klara och har hittat vår plats i den nya organisationen. Det mesta är väldigt mycket samma medan vissa saker har blivit en aning bättre. Vi har ett starkare erbjudande till startup-scenen än någonsin, har hårdtränats i vår nya produkt LDaaS och hur vi arbetar med juridik as a service samt fått ett gäng helt fantastiska nya kollegor. Vi känner oss därför extremt väl rustade för att göra storslagna saker tillsammans.

 

Det som återstår nu är att fusionera bolagens varumärken och den rent juridiska processen. Vad betyder det för dig som kund, leverantör, vän eller trendspanande konkurrent? Jo.

 

I början av september lanserar Fondia sin nya sajt, som du kommer att hitta på www.fondia.com. I samband med detta lämnar vi janssonnorin.se som kommer att länka vidare sina besökare till Fondia.

 

I samband med lanseringen av den nya sajten genomgår vi också en “make-over” rent varumärkesmässigt och kommer fullt ut att operera under Fondias flagg framöver. Ny flagga på Avenyn, nya visitkort och ny skylt på dörren. Dessutom slås våra sociala medier som Facebook, Instagram och Linkedin ihop. Vårt DNA lever vidare. Men i ny kontext.

 

Runt den 3 september är fusionen klar vilket innebär att Jansson & Norin AB med organisationsnummer flyter in i Fondia Legal Services AB. Leverantörs- och kundrelationer består med skillnaden att vi rent juridiskt blir en “ny person”. Bli därför inte överraskad när du får en faktura från Fondia istället för Jansson & Norin nästa gång. Det är nämligen samma sak och helt i sin ordning.

 

Allt är alltså nästan som vanligt. Fast lite bättre.

 

Mvh,

 

Johan