Svenska startupscenen är glödhet och något vi brinner för. Då är det givet att inte bara sponsra Gothenburg Startup Hack utan även tävla om segern.

Vad händer på Göteborgs startupscen?

De som menar att Sverige erbjuder en av världens mest intressanta startupscen har nog rätt i det. Även om uppmärksamheten framförallt riktas mot Stockholm och #sthlmtech, ser vi fler och fler startups på framfart i Göteborg. Det är härligt att se att göteborgarna har något att komma med och vi på Jansson & Norin deltar aktivt i utvecklingen både genom våra kunder men även genom egna projekt. Som ett led i att lyfta #gbgtech går idag Gothenburg Startup Hack av stapeln.

Vad är Gothenburg Startup Hack och vad gillar vi med eventet?

I ett stort gammalt bankvalv i Chalmerska Huset tävlar utvecklare, designers, innovatörer och kreativa om segern i Gothenburg Startup Hack. Det är ett så kallat hackaton som går ut på att under en heldag förvandla sin produktidé till en fungerande produktprototyp. Snabba puckar helt enkelt och det gäller verkligen att tänka utanför boxen. Det gillar vi.

Därutöver gillar vi att hålla oss up-to-date om utvecklingen av nutidens innovatörer och framtidens företag.  Vi anser även, som känt, att innovation och framgång bygger på samarbeten med rätt personer. Gothenburg Startup Hack känns som en perfekt arena för detta och det känns dessutom spännande att följa framfarten i #gbgtech.