Nu startar vi upp vårt uppskattade Legal Clinic-koncept även i Stockholm hos våra vänner på SUP46 – Startup People of Sweden. Vi rekommenderar alla att göra en Legal Checkup då och då. I uppstarts- och tillväxtfas är det fördelaktigt att sköta om bolaget lite extra för att undvika vanliga juridiska fallgropar och ”barnsjukdomar”.

Uppstart av ny legal clinic

Jansson & Norin har alltsedan starten för cirka ett och ett halvt år sedan varit en stolt sponsor till SUP46. En av Stockholms främsta mötes & coworking-platser för startups inom it- och tech-branschen. Nu utvecklas samarbetet ytterligare. I förra veckan startade vi upp en Legal Clinic på SUP46:s kontor i syfte att erbjuda kostnadsfri juridisk rådgivning till medlemmarna.

Två affärsjurister från Jansson & Norin kommer framöver att befinna sig på SUP46 varannan vecka för att stå till tjänst med juridisk rådgivning. Vår ambition är att hjälpa medlemmarna att göra bättre affärer genom att hjälpa dem med deras juridiska problem på plats. Vi vill göra juridiken mer lättillgänglig och skapa ett effektivt forum för juridisk problemlösning och affärsutveckling.

Därutöver inspireras vi av Sup46’s vision att Stockholm ska bli #1 Startup-staden i världen, vilket vi givetvis vill bidra till.

 

Jansson & Norin @ SUP46