Utöver att själva driva start-ups så arbetar Jansson & Norin med många spännande start-ups i olika faser och har valt att sponsra Startitup som är ett riktigt bra initiativ för att få fler att ta första steget.

Att starta företag handlar väldigt mycket om att just… starta. Anton Johansson (@agaton) och Marlena Batist (@MarlenaBatist) har tagit fasta på detta och erbjuder alla som vill starta företag på nätet en grym sommarkurs på 10 veckor – Startitup – den är dessutom gratis.

Utöver att själva driva start-ups så arbetar Jansson & Norin med många spännande start-ups i olika faser och har valt att stödja Startitup som är ett riktigt bra initiativ för att få fler att inse att det inte behöver vara så j**** svårt att komma igång.

Vi kommer löpande att svara på frågor från deltagarna och bidra med så mycket vi kan för att bryta ner barriärerna som står i vägen för att våga ta steget. Vid kursens slut kommer vi kostnadsfritt guida de som känner sig mogna att göra bolag av sina projekt via Google Hangouts tills allt är på plats.

Driver du bolag idag och är sugen på ett nytt projekt eller vill starta ditt första  – registrera dig på Startitup

logo-startitup-sponsor-150x150