Vi letar alltid efter nya spännande samarbeten – därför är vi väldigt stolta över att få presentera vårt senaste tillskott Swedish Startup Space.

Idag firar Swedish Startup Space sin ettårsdag. Som stolt samarbetspartner önskar vi dem ett stort grattis och vill samtidigt passa på att presentera dem lite mer.

VILKA ÄR SWEDISH STARTUP SPACE?

Swedish Startup Space är ett ungt online startup community som är en mötesplats där entreprenörer kan chatta, skapa kontakt och framförallt en plats där man kan upptäcka nya företag. Swedish Startup Space är helt enkelt ett bra forum för att presentera morgondagens stora företag och göra världen medveten om deras spännande idéer.

Grundaren av Swedish Startup Space heter James Pember och är en inflyttad australiensare. Han brinner för teknologi, startups och brandbuilding. Ämnen som våra hjärtan klappar lite extra för även på Jansson & Norin.

James säger i en intervju i Dagens Media att han upptäckte en av världens bästa scener för startupbolag i Sverige, men att Jantelagen ställer till det för bolagen och att vi svenskar är dåliga på att marknadsföra oss själva. Swedish Startup Space startades därför som en blogg med syftet att skapa en buzz kring svenska startupbolag, genom att få medier och investerare att upptäcka de nya stjärnskotten.

VARFÖR SAMARBETET KÄNNS GÖTT!

Vi gillar allt som ifrågasätter befintliga normer och system och stämmer gärna in med James när det gäller att utmana Jantelagen. Därför tycker vi att detta är rätt forum att delta i för att driva det svenska entreprenörskapet framåt och se till att svenska startups fortsätter vara i framkant.

Dessutom gillar vi att hålla oss uppdaterade om utvecklingen av framtidens företag och hitta innovativa företag som kan bli potentiella partners i vår egen utveckling. Självklart vill vi samtidigt finnas tillgängliga som den självklara partnern för drivna startups, genom att bistå med vår juridiska expertis. Vi anser att innovation och framgång bygger på samarbeten med rätt personer och därför är vi lite extra nöjda att närvara på Swedish Startup Space där nya intressanta idéer presenteras först. Det är därför Jansson & Norin är Sveriges mest innovativa juristbyrå.

swedish-startup-space