Året har rivstartat och Jansson & Norin växer så att det knakar. Vi är därför särskilt glada att kunna presentera Karl Malmström som J&Ns nya styrelseordförande. Med mer än 15 års erfarenhet från ett stort antal snabbväxande företag är valet av Karl till ordförandeposten mer än självklart.

Vem är Karl Malmström?

Karl är ekonom i grunden och har en bakgrund som bl.a. CFO, CMO och VD i allt från små innovativa bolag till börsbolag. Därutöver är Karl en visionär strateg med fokus på att bygga värdeskapande strukturer och har genom sina olika roller erfarenheter från en mängd olika branscher. Kort och gott en sann game changer som kommer hjälpa J&N att förändra juristbranschen, på riktigt.

– Karls bakgrund och mindset är superrelevant för vår kommande utveckling. Han är helt rätt, både för J&N idag och för dit vi ska, säger Johan Norin, VD och partner på J&N.

Nils-Erik Jansson, partner på J&N, tillägger:

Vi har väldigt högt förtroende för Karl som känner J&N sedan flera år tillbaka och förstår vår vision om att leda utvecklingen och göra ett ordentligt avtryck i branschen.

Idag är Karl VD för Connect Väst och arbetar dagligen med Västsveriges snabbast växande bolag. Hans goda förmåga att bygga långsiktiga relationer har resulterat i ett gediget affärsnätverk – både i Sverige och internationellt.

Förutom att få bolag att växa är Karl 40 år, gift och har tre barn. Fritiden ägnas gärna åt löpning och god mat, helst på resande fot någonstans i världen eller i båten på västkusten.

Karl delar med sig av sina förväntningar och sin vision:

– Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med styrelsen och teamet i J&N, som enligt mig är ett företag som representerar framtiden. Det är en organisation där en entreprenöriell kultur och engagemang kombineras med en förståelse för – och ett driv kring – att förändra och utveckla traditionella branscher och affärsmodeller med hjälp av teknik och innovation. J&N kommer inom några år vara alla moderna företagsledares naturliga affärspartner.