”Rekommenderar dem varmt!”

”Jag vände mig nyligen till Jansson & Norin med ett komplicerat utländskt distributionsavtal från Arabemiraten. Tack vare byråns känsla för diplomati, precision och en snabb tolkning kunde vi snabbt presentera ett motförslag till distributören och få ett lyckat avslut. Jag är…”

Mette Picaut, M Picaut Swedish Skincare
”Det bästa stöd jag kunnat få i denna process”

”Med snabb, trevlig och kunnig respons har Jansson & Norin assisterat mig i anslutning till en emission. Vi har haft bra diskussioner om olika tillvägagångssätt och strategier, och jag känner att jag haft det bästa stöd jag kunnat få i…”

Marie Richardsson, Nordic Design Collective
”God känsla för affärer och människorna bakom”

”Vi värdesätter öppenhet och raka puckar, och får precis vad vi vill ha tillbaka. Inte bara vanliga jurister, utan även kritiska bollplank med en god känsla för affärer och människorna bakom.”

Poyan Karimi, Oddwork
”Särskiljer sig verkligen inom svensk affärsjuridik med sin entreprenöriella attityd”

”J&N har ett väldigt professionellt team med djupa kunskaper och insikt för TRINE. Vi har fått leveranser on-time-in-full och de särskiljer sig verkligen inom svensk affärsjuridik med sin entreprenöriella attityd och sitt engagerade team!”

Sam Manaberi, TRINE
”Superbra byrå”

”Trygga, snabba, smarta, kostnadseffektiva, lyhörda och ärliga. Jag kan varmt, varmt rekommendera dem.”

Daniel Daboczy, FundedByMe

Vi gillar våra kunder. Det verkar vara ömsesidigt.

Vi brinner för våra kunder och älskar att engagera oss i deras projekt. Vår kundportfolio innehåller företag i mer eller mindre alla storlekar och i väldigt varierande branscher. Det rör sig om alltifrån tillväxtbolag i teknikintensiva branscher till stora fastighets- och finansbolag. Oavsett storlek och bransch kan våra kunder förvänta sig professionalism, innovativa lösningar, personlig service och nära samarbete. Vi ska helt enkelt ha branschens nöjdaste kunder. Idag vågar vi påstå att vi har det.

Sagt om Jansson & Norin:
FundedByMe
”Rekommenderar dem varmt!”

”Jag vände mig nyligen till Jansson & Norin med ett komplicerat utländskt distributionsavtal från Arabemiraten. Tack vare byråns känsla för diplomati, precision och en snabb tolkning kunde vi snabbt presentera ett motförslag till distributören och få ett lyckat avslut. Jag är mycket imponerad av hur noggranna och professionella de var och hur snabbt de kunde identifiera eventuella problem som skulle kunna uppstå både i nuläget och i framtiden. Rekommenderar dem varmt! ”

Mette Picaut, M Picaut Swedish Skincare
M Picaut Swedish Skincare
”Det bästa stöd jag kunnat få i denna process”

”Med snabb, trevlig och kunnig respons har Jansson & Norin assisterat mig i anslutning till en emission. Vi har haft bra diskussioner om olika tillvägagångssätt och strategier, och jag känner att jag haft det bästa stöd jag kunnat få i denna process. Att de dessutom är vana att jobba med mindre bolag och dessutom mycket insatta i nya fenomen som equity crowdfunding är ett stort plus. Jag kan varmt rekommendera dem! ”

Marie Richardsson, Nordic Design Collective
Nordic Design Collective
”God känsla för affärer och människorna bakom”

”Vi värdesätter öppenhet och raka puckar, och får precis vad vi vill ha tillbaka. Inte bara vanliga jurister, utan även kritiska bollplank med en god känsla för affärer och människorna bakom. ”

Poyan Karimi, Oddwork
Oddwork
”Bättre jurister hittar du inte”

”Jansson & Norin har inte bara grymt duktiga jurister, utan de har även en ovärderlig kunskap om affärer, entreprenörskap och företagande. Med en vass analytisk förmåga satte de sig snabbt in i vår verksamhet, och med deras affärstänk samt en enastående juridisk kunskap skapade de våra Resevillkor. Jag känner mig trygg efter att anlitat Jansson & Norin, och vi kommer garanterat att anlita dem igen i framtiden. Prisvärt, proffsigt och ambitiöst, bättre jurister hittar du inte. ”

Einar Halldin, More Sailing
More Sailing
”Särskiljer sig verkligen inom svensk affärsjuridik med sin entreprenöriella attityd”

”J&N har ett väldigt professionellt team med djupa kunskaper och insikt för TRINE. Vi har fått leveranser on-time-in-full och de särskiljer sig verkligen inom svensk affärsjuridik med sin entreprenöriella attityd och sitt engagerade team! ”

Sam Manaberi, TRINE
TRINE
”Ett oumbärligt bollplank i våra juridiska frågeställningar.”

”Teamet på Jansson & Norin har länge varit ett oumbärligt bollplank i våra juridiska frågeställningar. Det spelar ingen roll om det är ett enklare uppdrag eller av den mer komplexa sorten – vi är alltid lika trygga i deras kompetens. Nytänkande och sköna personligheter gör därtill samarbetet ännu mer spännande och givande.”

Gitta Hertzman Pérez, WonderBrand
WonderBrand
”Fick med imponerande fart all den hjälp vi behövde”

”Vi vände oss till Jansson & Norin i samband med ett distributionsavtal och ett agentavtal i utlandet. Vi mötte proffsiga, engagerade och kunniga jurister och fick med imponerande fart all den hjälp vi behövde. Bemötandet har varit alltigenom väldigt trevligt och återkopplingen snabb. Vi kommer garanterat att återvända vid nästa juridiska utmaning. ”

Karin Bensahli, Scandibaby
Scandibaby
”Snabba svar och värdeadderande konsultation ”

”Att använda Jansson & Norin har för mig varit smärtfritt sedan första kontakten. Snabba svar, kompetent personal och värdeadderande konsultation helt enkelt.”

Patrik Björklund, Cognit Consulting
Cognit Consulting
”Superbra byrå”

”Trygga, snabba, smarta, kostnadseffektiva, lyhörda och ärliga. Jag kan varmt, varmt rekommendera dem. ”

Daniel Daboczy, FundedByMe
FundedByMe
”Mycket hög kvalité”

”De kommunicerade snabbt och var tillgängliga när vi snabbt behövde få ihop ett aktieägaravtal. Resultatet var ett underlag som var tydlig och av hög kvalité, vilket gjorde att alla inblandade parter kunde acceptera avtalet på kort varsel. ”

Amir Sajadi, InBelly, HjärnaHjärtaCash
Fler röster:
”Bra bemötande, effektivt utfört arbete”

”Ett bra bemötande, effektivt utfört arbete där resultatet av uppdraget mycket väl motsvarade våra högt ställda krav. Kommer att använda mig av era tjänster igen! ”

Niklas Halldén, Svenska Alarm Gruppen
”Modernt, personligt, effektivt och professionellt”

”I samband med genomförd Equity Crowdfunding hanterade Jansson & Norin allt emissionsarbete och därtill relaterade frågor på ett modernt, personligt, effektivt och professionellt sätt. Tveklöst kommer vi att anlita deras tjänster igen. ”

Ingela Dunér, Don Dobbin
”Genuint intresse i vår business”

”Jansson & Norin har hjälpt oss med alla avtal, både inkommande- och utgående. Vilket sänkt vårt risktagande avsevärt och resulterat i att vi gjort avsevärt mycket bättre affärer. De är mycket professionella, kostnadseffektiva, ärliga och bjuder på med en enorm passion, både i vad de levererar och ett geniunt intresse i vår business. Kan varmt rekommendera deras tjänster. Mer personlig service och professionellt bemötande går inte att hitta. ”

eWebbyrån Sverige
”Förtroendeingivande och effektivt”

”Strålande personlig service från Jansson & Norin. På ett förtroendeingivande och effektivt sätt fick vi våra frågor gällande vår bolagsbildning besvarade. Vi kommer använda oss av deras tjänster igen. ”

Arne Forstenberg, GlobalFOCUS
”Professionell analys av viktigt affärsavtal”

”Vi fick professionell, kunnig och snabb rådgivning med att analysera svagheter och brister i ett för oss livsviktigt affärsavtal. När liknande behov uppstår kommer jag inte tveka att tillfråga Jansson & Norin igen! ”

Martin Engström, Essiq
”Professionell och kundfokuserad service”

”Professionell och snabb service när vi med kort varsel behövde hjälp med att se över våra licens- och konsultavtalsmallar. ”

Ola Dahlbäck, Addedo
”Rekommenderar dem varmt till er som arbetar digitalt och brottas med tröga lagstiftningar”

”Jag anlitade Jansson & Norin för att jag hört att de skulle vara lösningsorinterade, nytänkande och snabba. Jag fick arbeta med Nils-Erik Jansson och Kajsa Lieden och de levde helt klart upp till förväntningarna i att ta fram villkor och avtal för vår digitala lotteriplattform stotta.se. Kajsa tog sig tid att förstå problematiken på riktigt och satte sig snabbt in i ärendet vilket gjorde att själva arbetet med avtal och villkor gick väldigt smidigt. Jag rekommenderar dem varmt till er som arbetar digitalt och brottas med tröga lagstiftningar. ”

Fredrik Olsson, Lundgrens i Gräfsnäs
”Ambitiöst, personligt och engagerat är vårt intryck”

”Bra hjälp med Allmänna Villkor för vår reklambyrå. Ambitiöst, personligt och engagerat är vårt intryck. Mycket nöjda och hoppas att kunna använda J&L även på sikt för juridisk rådgivning. ”

Jens Østgaard, Sällström & Østgaard Reklambyrå
”Exakt en sådan byrå man vill ha som startup-entreprenör”

”Jansson & Norin är exakt en sådan byrå man vill ha som startup-entreprenör. Jag fick arbeta med Nils som levererade snabbt, effektivt och prisvärt. Avtal blir exakta men kompakta utan onödigt fluff! ”

Tom Söderlund, WELD
”Snabb och proffsig hjälp i en ny och unik juridisk situation”

”Vi fick tacksamt snabb och proffsig hjälp i en ny och unik juridisk situation. Vår kontaktperson läste snabbt in sig på vårt fall och agerade sedan som vårt juridiska ombud genom rättsprocessen. Vi fick alltid vederhäftig information i utlovad tid. En ambitionsnivå över förväntan i kombination med ett mycket trevligt och personligt bemötande gjorde att man kände sig väl omhändertagen och trygg. Vi kan varmt rekommendera Jansson & Norin. ”

Staffan Christensen, MarknadsTing i Gånarp
”Förtroendeingivande, tydliga och oerhört flexibla”

”Det märks att J&N drivs med en startup-vänlig mentalitet – de är förtroendeingivande, tydliga och oerhört flexibla. Vi kommer definitivt jobba med dem igen i framtiden! ”

Mattia Tosti, CEO Qasa
”Vi känner oss alltid prioriterade.”

”Vi vänder oss till Jansson & Norin i samtliga fall när vi behöver juridiskt stöd. Dom är personliga och engagerade, två egenskaper vi värderar högt. Vi känner oss alltid prioriterade. ”

Jesper Lindmarker, Entreprenörskyrkan
”Deras sätt att arbeta med juridik känns modernt”

”Vi har arbetat med Jansson & Norin i flera år och med många olika uppdrag. Deras arbete har alltid vart professionellt utfört och alla jurister vi haft kontakt med är otroligt kompetenta. Kort och gott är vi mycket nöjda med vår relation och deras sätt att arbeta med juridik känns modernt.”

John Axelberg, Fello
”Staffan Sandblad med kollegor gör för oss det pengar ej kan köpa”

”Staffan Sandblad med kollegor gör för oss det pengar ej kan köpa. Utöver professionellt bemötande och högklassigt utförande av uppdrag stöttar dem även oss på ett privatmässigt plan, vilket uppskattas oerhört.”

Jimi Tadi, Scan & Plan
”Jag har väldigt stort förtroende för Jansson & Norin”

”Jag har väldigt stort förtroende för Jansson & Norin. De kommer med god rådgivning och levererar snabbt.”

Monica Sjösvärd, Horsemeup.se
”Äntligen en aktör som vågar bryta ny mark inom juridik”

”På kort tid har Jansson & Norin blivit en oumbärlig partner för oss i vårt affärsutvecklingsarbete. De jobbar i samma tempo som vi andra i startupsektorn, vilket är hyggligt unikt jämfört med hur andra traditionella juristfirmor arbetar. En nära och entreprenöriell partner inom juridik som vi verkligen kan rekommendera. ”

Carl Bjerkne, Mobile Storytelling
”Fått exakt det vi efterfrågat”

”Kommunikation som den skall vara. Enkel & rak. Vi använder Jansson & Norin vid olika tillfällen – både internt och externt och vi måste understryka hur vi fått exakt det vi efterfrågat. ”

Kristian Ledel, Applika
”Klockrent samarbete - Levererade över förväntan”

”När vi behövde skriva ihop våra Terms & Conditions så nådde vi ut till Jansson & Norin då vi fick veta att de jobbar en hel del med just nystartade bolag. Inom loppet av några dagar (!) så tog de fram exakt det vi behövde, svarade på alla frågor och funderingar och levererade över förväntan! Kan rekommendera de starkt till alla nystartade bolag som vill göra det rätt från början! Helt enkelt ett klockrent samarbete. ”

Aref Abedi, CEO Jobylon
”Träffsäkert och effektiva”

”Jansson & Norin har hjälp oss med att skriva avtal och texter för våra egna tjänster likväl som att hjälpa oss att leverera rätt saker till våra kunder. Deras förståelse och passion för teknik gör dem till det självklara valet. ”

Edvin Brobeck, Raket Webbyrå