Emma är vår administrativa mastermind som tagit sig an den inte helt enkla uppgiften att vara spindeln i nätet på J&N:s Göteborgskontor.

Med en bakgrund i studier på Handelshögskolan i Göteborg inom både företagsekonomi, marknadsföring, projektledning och management besitter Emma Rehn precis de kvalitéer som vi behöver.

Som om det inte vore nog har Emma även en fingertoppskänsla för inredning och ger såväl Göteborgs- som Stockholmskontoret den omtanke som behövs för att både personal och gäster ska trivas.

Emma uttrycker det som att hon gillar att varva mjuka värden med siffror, vilket fick henne att dras till Jansson & Norin.

”Jag såg fram emot att vara del av ett team som arbetar med både hjärna och hjärta. Ett team som är i framkant när det gäller kreativitet, innovation och inspiration!”

Trots att Emma bor på bekvämt avstånd från kontoret (bara två kvarter bort!) är hon ofta den som är först på plats. Däremot så har hennes morgonrutiner den senaste månaden ändrats något efter införskaffandet av valpen Alice – en liten Bichon Havanais som kräver uppvaktning.

Privat är Emma en aktiv person som är social och pratglad. Hon bjuder gärna hem vänner och familj till stora middagar och älskar att resa. Senaste resmålet var Dubai och favoritstaden är just nu New York. Samtidigt klurar hon på nästa utmaning och Kilimanjaro är top of mind.

Emmas sociala förmåga kommer väl till användning på J&N, där vi ser fram emot att hon ska styra upp många energifyllda event för såväl klienter och samarbetspartners som för J&N:s team.

“Jag kommer att göra allt för att mina kollegor på J&N känner sig glada och underlätta för att deras jobb flyter på så smidigt som möjligt. Jag förstår att vi är aktörer inom en seriös och hård bransch, vilket gör att jag än mer vill fokusera på vikten av att ha kul och bra sammanhållning på arbetsplatsen!”

Det finns få som ger ett så sprudlande och varmt intryck som Emma och vi är oerhört glada att hon är en del av vårt team!

emma-rehn-article