Vilka vi är
Vårt team

Entreprenör + jurist = sant

Vi har ett gemensamt mål – att förändra, förenkla och förbättra. För att åstadkomma detta arbetar vårt team kontinuerligt med frågor utanför juridiken. Många medlemmar i vårt team driver egna affärsprojekt för att behålla kopplingen till – och känslan för – affären i juridiken.

Vårt team

Mattias Westholm

CEO

Mattias har omfattande erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete med ett tydligt digitalt fokus.

Roger Axelsson

Partner and Head of Operations Sthlm

Axelsson har ett sinne för detaljer och lämnar inget åt slumpen. Partner och ansvarig för Jansson & Norin i Stockholm.

Josefine Bohlin

Partner & COO

Josefine brinner för employer branding och för att skapa en arbetsplats där personalen vill stanna länge. Älskar nätverkande och att knyta nya kontakter. Farlig Super Nintendo-spelare.

Ludvig Borgvall

Associate

Ludvig jobbar för att hitta enkla och smarta lösningar i alla lägen. Tar sig gärna an juridiska utmaningar och krånglar aldrig till något i onödan.

Sofia Eliasson

Associate

Med noggrannhet och kvalitet som främsta rättesnöre tar Sofia sig an juridiska utmaningar med stor entusiasm.

Rebecca Ewe

Associate

Entusiastisk och fokuserad – det är Rebecca i ett nötskal. Med bakgrund som tävlingsryttare vet hon hur man gör för att prestera i pressade situationer.

Lovisa Finnström

Office Manager

Lovisa är Göteborgskontorets kärna. Hon håller reda på organisationens administration och logistik.

Niklas Franzén

Associate

Niklas är en kreativ problemlösare med gedigen akademisk grund med examina i både juridik och företagsekonomi.

Lars Fridén

Senior Associate

Spelar ingen roll om det handlar om idrott eller juridik. Lars är alltid dedikerad att vinna. Förut på arenor, nu i domstol och vid förhandlingsbordet.

Sofia Frisk

Associate

Sofia har ett sällsamt sinne för ordning och en omättlig vilja att vinna. Rätt person att fråga om den nya dataskyddsförordningen. För närvarande tjänstledig för arbete på domstol.

Kalle Gillgren

Associate

Kalle är en målmedveten och noggrann jurist med ett särskilt intresse för skatterätt och offentlig upphandling.

Faim Hassas

Associate

Diplomatisk förhandlare med en förkärlek till fotboll. Faim ser möjligheter där andra ser hinder. Har du sportrelaterade juridiska frågor så är det till Faim du vänder dig.

Mathilda Jaktman

Associate

Mathilda är en skärpt affärsjurist som har ett stort engagemang i det hon tar sig an. För tillfället tjänstledig för arbete på domstol.

Nils-Erik Jansson

Partner And Head of Legal Tech

Jansson brinner för digitalisering, automatisering och effektivisering av juridiken. Partner och Head of Legal Tech på Jansson & Norin.

Cornelia Joängen

Associate

Cornelia är en effektiv affärsjurist utrustad med en riktig vinnarskalle. Med erfarenhet som egen företagare har hon förståelse för entreprenörens vardag.

Isabelle Larsson

Senior Associate

Som före detta elitidrottare är Isabelle målinriktad och en typisk vinnarskalle. Med erfarenhet från advokatbyrå har hon vanan att företräda klienter vid såväl förhandlingsbord som i domstol.

Kajsa Liedén

Associate

Kajsa har en skarp analysförmåga och engagerar sig fullt i det hon tar sig för. Älskar att vinna och strävar ständigt efter att leverera på topp.

Sten Lövrup

Senior Associate and Head of Public Procurement

Sten har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling och offentlig verksamhet. Med sitt starka fokus och sin orubbliga vilja är Sten rustad för framgång i allt han tar sig för.

Johan Norin

Partner

Johan är en juridisk innovatör med särskilt intresse för transaktioner och processer. Han är en bestämd förhandlare som aldrig lämnar något åt slumpen.

André Prentell

Associate

Med ett mångsidigt intresse för statistik och teknik finner André nöje i att hitta möjligheter där andra ser problem.

Hanna Östlund

Senior Associate

Hanna har mångårig erfarenhet från både bolag och domstol. Med obändig vilja att uppnå bästa resultat levererar hon effektiva lösningar med det lilla extra.