Vilka vi är
Vårt team

Entreprenör + jurist = sant

Vi har ett gemensamt mål – att förändra, förenkla och förbättra. För att åstadkomma detta arbetar vårt team kontinuerligt med frågor utanför juridiken. Många medlemmar i vårt team driver egna affärsprojekt för att behålla kopplingen till – och känslan för – affären i juridiken.

Vårt team

Roger Axelsson

Partner and Head of Operations Sthlm

Axelsson har ett sinne för detaljer och lämnar inget åt slumpen. Partner och ansvarig för Jansson & Norin i Stockholm.

Josefine Bohlin

Partner & COO

Josefine brinner för employer branding och för att skapa en arbetsplats där personalen vill stanna länge. Älskar nätverkande och att knyta nya kontakter. Farlig Super Nintendo-spelare.

Ludvig Borgvall

Associate

Ludvig jobbar för att hitta enkla och smarta lösningar i alla lägen. Försöker alltid tänka ett steg längre och krånglar aldrig till något i onödan.

Elin Enehed

Senior Associate

Elin har många års erfarenhet av praktisk processföring och har ett mod som är nödvändigt för att nå framgång för våra kunder.

Rebecca Ewe

Associate

Entusiastisk och fokuserad – det är Rebecca i ett nötskal. Med bakgrund som tävlingsryttare vet hon hur man gör för att prestera i pressade situationer.

Simon Fouladi

Legal Trainee

Simon är Legal Trainee på Jansson & Norin. Resolut, kreativ och precis i sitt sätt att arbeta. Han strävar alltid efter fullständig perfektion och har en god förmåga att tänka utanför boxen.

Niklas Franzén

Associate

Niklas är en kreativ problemlösare med gedigen akademisk grund med examina i både juridik och företagsekonomi.

Lars Fridén

Associate

Spelar ingen roll om det handlar om idrott eller juridik. Lars är alltid dedikerad att vinna. Förut på arenor, nu i domstol och vid förhandlingsbordet.

Sofia Frisk

Associate

Sofia har ett sällsamt sinne för ordning och en omättlig vilja att vinna. Rätt person att fråga om den nya dataskyddsförordningen. För närvarande tjänstledig för arbete på domstol.

Nils Henckel

Associate

Nils är en orädd affärsjurist med ett starkt rättspatos som gärna tar sig juridiska utmaningar. Älskar IT - och är en av få i Sverige som arbetar med drönarjuridik.

Mathilda Jaktman

Associate

Mathilda är en skärpt affärsjurist som har ett stort engagemang i det hon tar sig an. Hon är målinriktad och strävar alltid efter att nå resultaten på ett så effektivt sätt som möjligt.

Nils-Erik Jansson

Partner And Head of Legal Tech

Jansson brinner för digitalisering, automatisering och effektivisering av juridiken. Partner och Head of Legal Tech på Jansson & Norin.

Cornelia Joängen

Associate

Cornelia är en effektiv affärsjurist utrustad med en riktig vinnarskalle. För närvarande tjänstledig för arbete på domstol.

Andréa Jällbrink

Associate

Andréa är en av våra främsta affärsjurister med internationellt fokus, bland annat inom sjörätt och logistik. För närvarande tjänstledig för sjörättslig praktik.

Kajsa Liedén

Associate

Kajsa har en skarp analysförmåga och engagerar sig fullt i det hon tar sig för. Älskar att vinna och strävar ständigt efter att leverera på topp.

Victor Lindman

CEO-assistant

Victors framgångskoncept baseras på ödmjukhet och effektivitet. Han lägger vikt vid detaljerna och det där ”det lilla extra” som skapar mervärde. Stort Frölunda Indians fan.

Sten Lövrup

Senior Associate and Head of Public Procurement

Sten har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling och offentlig verksamhet. Med sitt starka fokus och sin orubbliga vilja är Sten rustad för framgång i allt han tar sig för.

Johan Norin

Managing Partner

Johan är en juridisk innovatör med särskilt intresse för transaktioner och processer. Managing Partner och ansvarig för Jansson & Norins Göteborgskontor.

Emma Rehn

Office Manager

Emma Rehn är Göteborgskontorets kärna. Hon håller reda på organisationens administration och logistik. Dessutom ett sant energiknippe och yogafantast.

Staffan Sandblad

Senior Associate

Med erfarenhet från både advokatbyrå och bolag, en hunger för utmaningar och ett brinnande intresse för avtalsformuleringar är Staffan en jurist du vill ha på rätt sida av förhandlingsbordet.