Vilka vi är
Vårt team

Entreprenör + jurist = sant

Vi har ett gemensamt mål – att förändra, förenkla och förbättra. För att åstadkomma detta arbetar vårt team kontinuerligt med frågor utanför juridiken. Många medlemmar i vårt team driver egna affärsprojekt för att behålla kopplingen till – och känslan för – affären i juridiken.

Vårt team

Nina Wittholt

Executive Director
Med bakgrund inom bland annat bolagsrätt, kommersiella avtal och M&A löser hon allt. Och som Executive Director är Nina navet för juristerna på kontoret i Göteborg.

Niclas Gottlieb

CEO

Niclas har drygt 25 års erfarenhet av entreprenörskap, ledarskap, affärsutveckling och försäljning inom flertalet olika branscher.

Roger Axelsson

Senior Associate

Axelsson har ett sinne för detaljer och lämnar inget åt slumpen. Partner och ansvarig för Jansson & Norin i Stockholm.

Josefine Bohlin

HR Manager

Josefine brinner för employer branding och för att skapa en arbetsplats där personalen vill stanna länge. Älskar nätverkande och att knyta nya kontakter. Farlig Super Nintendo-spelare.

Ludvig Borgvall

Associate

Ludvig jobbar för att hitta enkla och smarta lösningar i alla lägen. Tar sig gärna an juridiska utmaningar och krånglar aldrig till något i onödan.

Sofia Eliasson

Associate

Med noggrannhet och kvalitet som främsta rättesnöre tar Sofia sig an juridiska utmaningar med stor entusiasm.

Rebecca Ewe

Associate

Entusiastisk och fokuserad – det är Rebecca i ett nötskal. Med bakgrund som tävlingsryttare vet hon hur man gör för att prestera i pressade situationer.

Lovisa Finnström

Office Manager

Lovisa är Göteborgskontorets kärna. Hon håller reda på organisationens administration och logistik.

Faim Hassas

Associate

Diplomatisk förhandlare med en förkärlek till fotboll. Faim ser möjligheter där andra ser hinder. Har du sportrelaterade juridiska frågor så är det till Faim du vänder dig.

Mathilda Jaktman

Associate

Mathilda är en skärpt affärsjurist som har ett stort engagemang i det hon tar sig an. För tillfället tjänstledig för arbete på domstol.

Bahar Malavan Naryndji

Senior Associate
Från London och Paris. Via FN och advokatbyråer. Med erfarenheter från rättssamhällets globala omvärld har Bahar landat på Avenyn i Göteborg för att ge dig, om nödvändigt på fyra olika språk, bästa möjliga juridiska hjälp.

Erik Jutblad

Senior Associate

Med erfarenhet från såväl bolag som advokatbyrå är Erik van vid att upprätta olika typer av kommersiella avtal och att driva processer i domstol.

Sten Lövrup

Senior Associate and Head of Public Procurement

Sten har gedigen erfarenhet av offentlig upphandling och offentlig verksamhet. Med sitt starka fokus och sin orubbliga vilja är Sten rustad för framgång i allt han tar sig för.

Johan Norin

Sales- and Marketing Manager

Johan är en juridisk innovatör med särskilt intresse för transaktioner och processer. Han är en bestämd förhandlare som aldrig lämnar något åt slumpen.

André Prentell

Associate

Med ett mångsidigt intresse för statistik och teknik finner André nöje i att hitta möjligheter där andra ser problem.

Hanna Östlund

Senior Associate

Hanna har mångårig erfarenhet från både bolag och domstol. Med obändig vilja att uppnå bästa resultat levererar hon effektiva lösningar med det lilla extra.